ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από  το 2009 το ταξί μας, με επιτυχημένο τρόπο αναλαμβάνει την μεταφορά  επιβατών από και προς το αεροδρόμιο της Πρέβεζας – Ακτίου (PVK Airport) καλύπτοντας έτσι όλες τις γειτονικές περιοχές όπως το νησί της Λευκάδας, το Νομό Αιτωλοακαρνανίας, την Πρέβεζα και την Πάργα.

Η πολυετή εμπειρία μας εγγυάται να φτάσετε στον προορισμό σας με άνεση, ασφάλεια και πάνω από όλα στην ώρα σας!

Το ταξί μας διακρίνεται για την συνέπεια, τον επαγγελματισμό αλλά και την ευγένεια του.

Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με εγγύηση σε κάθε μεταφορά.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

8

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

3256

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

450

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

36

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά επιβατών από και προς αεροδρόμια όπως το αεροδρόμιο Πρέβεζας - Ακτίου (PVK Airport), το αεροδρόμιο Ιωαννίνων (IOA) και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, με ασφάλεια, άνεση και υπευθυνότητα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΛΙΜΑΝΙΑ

Είμαστε στην διάθεση των επιβατών για την ασφαλή και άνετη μεταφορά τους από και προς λιμάνια και μαρίνες, όπως το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, την μαρίνα της Λευκάδας, το λιμάνι του Νυδριού και το λιμάνι της Βασιλικής στην Λευκάδα, την μαρίνα της Παλαίρου και την μαρίνα Μεσσολογγίου.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το ταξί μας μπορεί να σας μεταφέρει από και προς ξενοδοχεία στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, την ανατολική περιοχή της Ηπείρου (Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα κλπ.) και στο νησί της Λευκάδας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Για όσους έχουν επιλέξει να περάσουν τις διακοπές τους σε κάποιο από τα χιλιάδες καταλύματα και βίλες στην Αιτωλοακαρνανία, την Ήπειρο και την Λευκάδα, το ταξί μας αποτελεί την καλύτερη λύση για την άνετη και ασφαλή μεταφορά τους.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε με άνεση και ασφάλεια από και προς το αεροδρόμιο της Πρέβεζας – Ακτίου (PVK Airport), αλλά και από και προς λιμάνια, ΚΤΕΛ, σταθμούς τρένων, ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, νοσοκομεία, επιχειρήσεις, κλπ.,  στην Αιτωλοακαρνανία, την Λευκάδα, την Πρέβεζα, την Πάργα, την Ηγουμενίτσα, τα Ιωάννινα, καθώς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κρατήσεων

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Όνομα (απαραίτητο)
Επώνυμο (απαραίτητο)
Email (απαραίτητο)
Τηλέφωνο (απαραίτητο)
Λεπτομέρειες Παραλαβής
Παραλαβή από: (απαραίτητο)
Διεύθυνση παραλαβής (απαραίτητο)
Άτομα (απαραίτητο)
Ημερομηνία (απαραίτητο)
Ώρα (απαραίτητο)
Λεπτομέρειες Προορισμού
Αρ. Πτήσης | Λιμάνι & Ον. Πλοίου | Σιδ. Σταθμός & Αρ. Τραίνου
Προορισμός: (απαραίτητο)
Διεύθυνση προορισμού (απαραίτητο)
Σημειώσεις: